Educatie  >  Activiteiten  >  Tuin-Concert: Country!

In het kort

Concert: Country! Deze keer viert de Country-sound hoog tij op het terrein van Aarde-Werk, en als het weer het toelaat, vindt dit bijzondere event uiteraard buiten plaats!

Start op: Jun 27, 2021
Om: 14:30
Prijs: € 25,00
onvergetelijk concert, tijd om op het terrein te vertoeven, thee en lekkers uit de tuin
Sandra Vanreys
Sandra Vanreys

25 jaar bühne ervaring op binnen en buitenlandse podia, een eigen stemgeluid, sympathieke uitstraling en met een capaciteit om elk publiek voor zich te winnen, maakt Sandra Vanreys tot een zangeres van formaat. Met name het country genre draagt zij een warm hart toe. Inmiddels is zij door het Nederlands country publiek, 8 maal uitgeroepen tot Nederlands beste en favoriete countryzangeres. Tevens is Sandra betitelt tot millennium countryzangeres van Nederland.

http://www.sandravanreys.com

Dominica Eyckmans
Dominica Eyckmans

Muziek is een essentieel en helend 'ingrediënt' van dit magische terrein. Alles is frequentie, 'nada brahma'. Musica Dominica is gepassioneerd door hoe natuur en 'innerlijke natuur' met elkaar verbonden zijn, hoe klank dit tastbaar maakt, en hoe alle aspecten van muziek ons kunnen helpen dit te ervaren. Ze neemt je met haar altviool, harpen, stem, ....op speelse en toch intense manier steeds weer mee op verrassende reizen, zowel tijdens de concerten als haar 'Muziek, Natuurlijk! - klank-shops.

http://dominica-eyckmans.com

Tuin-Concert: Country!

Deze middag speelt Sandra Vanreys (8 maal  uitgeroepen tot Nederlands beste en favoriete countryzangeres. Tevens is Sandra betitelt tot millennium countryzangeres van Nederland) samen met Erwin Stolte en Hans Venneman (beiden afkomstig uit de country-formatie Jasper County) een kleurrijk programma. Aangevuld met de altvioolklanken van Dominica zal de country sound deze keer hoogtij vieren op het terrein van Aarde-Werk. Met songs met echte verhalen en muziek van o.a. Dolly Parton, Merle Haggard, Willy Nelson, Linda Rondstad en The Everly's wordt het een mooi namiddag.

Uiteraard vindt dit buiten plaats, als het weer het toelaat!

Het concert begint om 15u, met inloop vanaf 14.30u

Hieronder vind je 2 linkjes naar YouTube-filmpjes gemaakt door Paul Van Druten: Sandra, Erik, Hans en Dominica deden in november 2020 een kleine privé-sessie in de Schoppe (het cursus-gebouw van Aarde-Werk) als de 'Gascoigne Tribute Band, een eerbetoon aan Alan Gascoigne. Dit geeft een idee van wat je op 27 juni kan verwachten!

En een sfeer-beeld de club tijdens de sessie:

Wil je BeschermEngel van onze Aarde-Werk Kunstenaars worden? Dat kan hier.

Powered by Froala Editor

Meld je hier aan