Educatie  >  Activiteiten  >  (h)Eerlijke Eetclub RAW

In het kort

(h)Eerlijke Eetclub, super gezond met RAW FOOD

Start op: Apr 15, 2022
Om: 10:00
Prijs: € 75,00
geef je op als groep van minimaal 4 personen; datum in overleg tussen 15 april en 30 juni 2022
Ellen van den Adel
Ellen van den Adel

Ellen van den Adel heeft een achtergrond in training en coaching op het gebied van duurzaamheid en gedragsverandering. Gezondheid en voeding boeien haar al jaren door het directe effect op het welzijn van mensen en onze leefomgeving. Begin 2015 heeft zij een opleiding tot ‘Health Educator’ gedaan bij Hippocrates Health Institute, één van de meest vooraanstaande opleidingsinstituten in de wereld op het gebied van ‘Raw Living Food & Health’. Daarnaast is zij Mindfulness trainer. Haar doel met de (h)Eerlijke Eetclub is mensen te laten genieten van lekker en gezond eten en tegelijkertijd bewuste keuzes te maken die bijdragen aan een gezonde wereld ook voor toekomstige generaties.

http://www.workonprogress.nl

(h)Eerlijke Eetclub RAW

Bij RAW FOOD gaat het om de gezonde kwaliteiten van voeding gekoppeld aan een bewuste en actieve leefstijl. Wat je eet draagt bij aan je gezondheid, zeker wanneer de voedingsstoffen in een hoge concentratie door je lichaam kunnen worden opgenomen. Daarom wordt bij RAW FOOD gestreefd naar pure voedingsmiddelen, die niet aan kracht verliezen door koken, bakken, braden of andere vorm van verhitting. Door een juiste combinatie van voedingsstoffen, geef je je lichaam optimaal de kans om zichzelf gezond te houden. Toch staat ook bij RAW FOOD heerlijk eten en gezellig tafelen centraal, met andere bereidingsmethoden, die we gaan ervaren en zelf kunnen leren om thuis toe te passen.  

Heerlijk eten en gezellig tafelen staan centraal bij de (h)Eerlijke Eetclub. Wij ontmoeten elkaar op het prachtige land van Aarde-Werk de Stegge waar bloemen weelderig bloeien, groenten en fruit klaar zijn om geplukt te worden en kruidige weilanden met insecten ons verwelkomen. Alle activiteiten van de (h)Eerlijke Eetclub staan in het teken van gezond van lichaam en geest. Aan de eettafel voeren wij het gesprek over de rol van voeding in ons leven, over de aarde en over cultuur.

Programmaonderdelen:

- Rondleiding over het landgoed met verhalen van de boerin over voedselkwaliteit

- Samen RAW Food maaltijd bereiden met seizoensingrediënten uit de tuin

- Nieuwe, verrassende RAW FOOD recepten om mee naar huis te nemen

- RAW FOOD bereidingsmethoden: kiemen, juicen, blenden, drogen

- Praktische kennis over RAW FOOD in het dagelijkse leven


Powered by Froala Editor

Meld je hier aan