Educatie  >  Activiteiten  >  Familie-Kook-Dag

In het kort

Het kook-proces van a tot z dient als rode draad bij deze bijzondere verbindende familie-dag Einde 18 uur. Dit is een dag voor gezinnen met kinderen!

Start op: Jul 17, 2021
Om: 9:30
Prijs: € 60,00
activiteitenbegeleiding, drankjes, lunch en diner. Kinderen tot 12 jaar halve prijs.
Petra Hunting
Petra Hunting

Petra Hunting heeft als massage-therapeut haar eigen massage praktijk 'Centrum Agokilos'. De naam van haar praktijk zegt waar ze voor staat: Centrum = een plek waar je mag zijn wie je ben t en jezelf ontmoet met al je laagjes; AGO = Agogisch werkster: begeleid mensen in elke levensfase van mens in wording tot de laatst levenslucht en weer terug. KI = je levensenergie die je vanaf je geboorte hebt meegekregen; LOS = je goed voelen van top tot teen, Geestelijk, Lichamelijk, Emotioneel, Sociaal, Spiritueel. In haar praktijk biedt ze massage, Reiki, Edelstenen therapie, Bachbloesem-therapie, Zwangerschapsyoga en Babymassage. Verder is ze Acces Bars Voedingsdeskundige in wording.

Dominica Eyckmans
Dominica Eyckmans

Muziek is een essentieel en helend 'ingrediënt' van dit magische terrein. Alles is frequentie, 'nada brahma'. Musica Dominica is gepassioneerd door hoe natuur en 'innerlijke natuur' met elkaar verbonden zijn, hoe klank dit tastbaar maakt, en hoe alle aspecten van muziek ons kunnen helpen dit te ervaren. Ze neemt je met haar altviool, harpen, stem, ....op speelse en toch intense manier steeds weer mee op verrassende reizen, zowel tijdens de concerten als haar 'Muziek, Natuurlijk! - klank-shops.

http://dominica-eyckmans.com

Familie-Kook-Dag

De Familie-Kook-Dag is een ervaringsdag speciaal voor gezinnen met kinderen. Je leert als gezinsleden elkaars kwaliteiten en 'ingrediënten' (her)ontdekken aan de hand van een 'schattenjacht' . Het Blote Voetenpad is het basis-traject. Door samen allerlei speelse opdrachten uit te voeren worden gaandeweg ook alle ingrediënten verzameld en kleuren, geuren en smaken verkend.  Aan het einde van de dag ga je daar samen een super-verse vegetarische maaltijd mee bereiden. (als het weer het toelaat uiteraard buiten). Dat wordt dan ook heerlijk samen smullen.... (en ... afwassen..., ). Verder op het menu: muziek, dans, yoga,, ademhalingsoefeningen, aarden,...

Het kookproces is een metafoor voor de alchemie binnen een gezin. Kom ervaren hoe dit tot interessante ontdekkingen leidt....  Echte, vitaliserende voeding is voor lijf én ziel.

(Her)vind de kracht van jouw gezin door de magie van het Leven en de Natuur.

Dit is een activiteit voor gezinnen met kinderen, en we kunnen maximaal 15 individuen begeleiden. Geef dus bij je inschrijving duidelijk op uit hoeveel leden je gezin bestaat.

Dagplanning:

9:30 uur:   aankomst met thee vers fruit en noten

10:00 uur:  aarden, centreren, sluier van licht op blote voeten

11:00 uur:  met een schatkaart vind je spel elementen over het terrein

12:30 uur:  samen een lunch nuttigen

13:30 uur:  vervolg schatkaart spel elementen over het terrein

15:30 uur:  samen een maaltijd bereiden.

17:30 uur:  de dag afsluiten met muziek, zang en dans.

Powered by Froala Editor

Meld je hier aan