Educatie  >  Activiteiten  >  Concert: Sedna & Cruithne

In het kort

Met onze 'huis-muziek-elfen' Sedna & Cruithne (harpen, altviool, stem, ...) beleef je weer een heel inspirerend en speels muzikaal evenement vol spontaneïteit en verwondering...

Start op: Sep 26, 2020
Om: 15:30
Prijs: € 25,00
Verpozen in de tuin, concert met mee-speel-momenten, thee en lekkers uit de tuin.
Ulrike von Meier
Ulrike von Meier

Ulrike: De tuin van Aarde-Werk de Stegge is voor mij een magische plek. Prachtige bloemen, wuivend gras, kruiden, groenten in de volle grond, talloze vogels, waterdieren en krachtplekken. Kersenbomen en knotwilgen en overal de overdonderende stilte gevuld met klanken uit de natuur. Het kan toch niet anders dan dat wezens uit andere werelden zich hier ook thuis voelen? Voor mij is dit de aangewezen plek om die ontastbare aanwezigheid vorm te geven in de elfjes workshop.

Dominica Eyckmans
Dominica Eyckmans

Muziek is een essentieel en helend 'ingrediënt' van dit magische terrein. Alles is frequentie, 'nada brahma'. Musica Dominica is gepassioneerd door hoe natuur en 'innerlijke natuur' met elkaar verbonden zijn, hoe klank dit tastbaar maakt, en hoe alle aspecten van muziek ons kunnen helpen dit te ervaren. Ze neemt je met haar altviool, harpen, stem, ....op speelse en toch intense manier steeds weer mee op verrassende reizen, zowel tijdens de concerten als haar 'Muziek, Natuurlijk! - klank-shops.

http://dominica-eyckmans.com

Concert: Sedna & Cruithne

Sedna & Cruithne (de elfen-alter-egos van Dominica Eyckmans en Ulrike von Meier) nemen je mee op een steeds verrassende reis in hun eigen elfen-wereldje dat intussen op Aarde-Werk een vaste stek heeft. 

Laat je verrassen door een rijkdom aan kleuren en klanken, guitigheid en gein,...

Hun spontane, guitige en speelse aard zal je niet onberoerd laten en zéker ook inspireren tot .... meespelen, en misschien ook mee-dansen...? Kom het maar beleven, op zondag 26 september,  inloop vanaf 15.30u, concert om 16u 17.30u

Hier is een korte impressie van een concert in augustus 2020:


We kunnen maximum 10 mensen ontvangen. Dit garandeert (naast gezonde afstand) net ook een heel intieme ervaring. Reserveren is noodzakelijk door je in te schrijven. 

Wil je je graag aanmelden voor een andere datum, keer dan terug naar het activiteitenoverzicht en kies daar je gewenste datum.

Wil je BeschermEngel van onze Aarde-Werk Kunstenaars worden? Dat kan hier.

Powered by Froala Editor

Meld je hier aan