Educatie  >  Activiteiten  >  Stralende Ster

In het kort

Een heel bijzondere sterren-avond waar je heel dicht bij een verloren dierbare of levensfase én jezelf kunt komen. Einde: 24u

Start op: Aug 20, 2021
Om: 18:00
Prijs: € 65,00
Thee, heerlijke verse salade, begeleiding, creatief gedenkstuk
Petra Hunting
Petra Hunting

Petra Hunting heeft als massage-therapeut haar eigen massage praktijk 'Centrum Agokilos'. De naam van haar praktijk zegt waar ze voor staat: Centrum = een plek waar je mag zijn wie je ben t en jezelf ontmoet met al je laagjes; AGO = Agogisch werkster: begeleid mensen in elke levensfase van mens in wording tot de laatst levenslucht en weer terug. KI = je levensenergie die je vanaf je geboorte hebt meegekregen; LOS = je goed voelen van top tot teen, Geestelijk, Lichamelijk, Emotioneel, Sociaal, Spiritueel. In haar praktijk biedt ze massage, Reiki, Edelstenen therapie, Bachbloesem-therapie, Zwangerschapsyoga en Babymassage. Verder is ze Acces Bars Voedingsdeskundige in wording.

Dominica Eyckmans
Dominica Eyckmans

Muziek is een essentieel en helend 'ingrediënt' van dit magische terrein. Alles is frequentie, 'nada brahma'. Musica Dominica is gepassioneerd door hoe natuur en 'innerlijke natuur' met elkaar verbonden zijn, hoe klank dit tastbaar maakt, en hoe alle aspecten van muziek ons kunnen helpen dit te ervaren. Ze neemt je met haar altviool, harpen, stem, ....op speelse en toch intense manier steeds weer mee op verrassende reizen, zowel tijdens de concerten als haar 'Muziek, Natuurlijk! - klank-shops.

http://dominica-eyckmans.com

Stralende Ster

Deze avond wordt een heel bijzondere sterren-avond waar je in een intieme en geborgen sfeer heel dicht bij een verloren dierbare of levensfase én bij je Zelf kunt komen. Je laat je gevoel spreken en deelt wellicht je emoties en levensvragen. Omdat het mag. Het terrein van Aarde-Werk de Stegge heeft sterke Ley-lijnen die diep transformerende energieën liefdevol ondersteunen. 

Nieuwe paden en poorten mogen zich zachtjes openbaren.

Open je hart, armen, ogen, oren en laat je stem horen voor het leven dat zo dierbaar is. 

Zang en dans helpen mee gestalte geven aan dit intense proces. Er is tijd voor zelf je voeten masseren, voor meditatie, gedichten en muziek,

Er is ook ruimte om met je handen aan de slag te gaan en een creatief gedenkstuk te maken, dat je mee naar huis kunt nemen.

Laat je begeleiden en stimuleren door in beweging te komen om het leven (van een ander of jezelf) dat voorbij is, te vieren.  

Het maximale aantal deelnemers is 12, zodat individuele ruimte, tijd en begeleiding gegarandeerd zijn. 

Overzicht van de avond:

18:00 uur Aankomst met thee en heerlijke verse salade.

19:30 uur  Aarden, centreren, sluier van licht, blote voeten pad en voetmassage.

21:00 uur Creatief gedenkstuk maken als loslaat ritueel

22.30 uur Muziek, zang en dans onder de sterrenhemel.

00:00 uur afsluiten

 Indien gewenst, is er mogelijkheid om in de Schoppe te overnachten (max. 6 slaapplaatsen). Dit is NIET in de prijs van de workshop inbegrepen en apart aan te vragen. Zo kan je als aansluiting op de Stralende Ster-workshop, ook nog op 21 augustus de Modderdag mee-beleven, wat een erg mooie aansluiting kan zijn op de Stralende Ster.. Alle info daarover vind je hier.

Powered by Froala Editor

Meld je hier aan