Educatie  >  Activiteiten  >  Modderdag

In het kort

Een dagje lekker ongeremd kliederen, weer te beleven wat 'vies' betekent, en welke leuke en onverwachte dingen je met modder allemaal kan... Aanvang 9.30u, einde 16.30u

Start op: Aug 21, 2021
Om: 9:30
Prijs: € 65,00
activiteitenbegeleiding, lunch met producten van het land. Kinderen tot 12 jaar half geld.
Petra Hunting
Petra Hunting

Petra Hunting heeft als massage-therapeut haar eigen massage praktijk 'Centrum Agokilos'. De naam van haar praktijk zegt waar ze voor staat: Centrum = een plek waar je mag zijn wie je ben t en jezelf ontmoet met al je laagjes; AGO = Agogisch werkster: begeleid mensen in elke levensfase van mens in wording tot de laatst levenslucht en weer terug. KI = je levensenergie die je vanaf je geboorte hebt meegekregen; LOS = je goed voelen van top tot teen, Geestelijk, Lichamelijk, Emotioneel, Sociaal, Spiritueel. In haar praktijk biedt ze massage, Reiki, Edelstenen therapie, Bachbloesem-therapie, Zwangerschapsyoga en Babymassage. Verder is ze Acces Bars Voedingsdeskundige in wording.

Dominica Eyckmans
Dominica Eyckmans

Muziek is een essentieel en helend 'ingrediënt' van dit magische terrein. Alles is frequentie, 'nada brahma'. Musica Dominica is gepassioneerd door hoe natuur en 'innerlijke natuur' met elkaar verbonden zijn, hoe klank dit tastbaar maakt, en hoe alle aspecten van muziek ons kunnen helpen dit te ervaren. Ze neemt je met haar altviool, harpen, stem, ....op speelse en toch intense manier steeds weer mee op verrassende reizen, zowel tijdens de concerten als haar 'Muziek, Natuurlijk! - klank-shops.

http://dominica-eyckmans.com

Modderdag

Een heerlijke dag voor jong én minder jong om lekker ongeremd in de natuur te kliederen, weer eens te ervaren wat 'vies' is, en los te komen van het dagelijkse 'nette' en 'strakke' stramien. 

Blote voeten voelen, Ademhalingsoefeningen,  Massage,  Blote voeten pad volgen met speelelementen en als hoofdingrediënt Modder

Met (en op?) blote handen en voeten in de aarde duiken, ontdekken wat de natuur allemaal te bieden heeft, en wàt er met modder allemaal kàn...

Daar hoort in elk geval een zalig moddermasker bij, met kamillebloempjes, viooltjes, goudsbloem, ... en je gaat allicht ook creaties maken met alle schatten die je tijdens kliederen ontdekt (en die je mee naar huis mag nemen!)

Laat je begeleiden en stimuleren door in beweging te komen

Zorg in elk geval voor badpak, zwembroek, jogging,...  kledij die vies en net mag worden dus, een handdoek, en eventueel een tweede setje kledij om nadien weer in de bewoonde wereld op te duiken.

Dagplanning:

9:30 uur aankomst met thee, vers fruit en noten

10:00 uur aarden Centreren, sluier van licht

                   Blote voeten voelen op gedeelte blotte voeten pad

11:00 uur  verschillende modder spel activiteiten op het terrein

12:30 uur samen een voedende maaltijd nuttigen

14:00 uur vervolg modder spel elementen op het terrein

15:30 uur  Afsluiten met muziek zang en dans


Powered by Froala Editor

Meld je hier aan